Nahajate se tukaj

Vabilo na okroglo mizo

Vljudno vas vabimo na okroglo mizo v okviru operacije »Celovita oskrba s pitno vodo v Šaleški dolini«, ki bo v sredo, 23. oktobra 2013, ob 18. uri v dvorani Marof v Mladinskem centru Šmartno ob Paki (Šmartno ob Paki 13, Šmartno ob Paki).

Na okrogli mizi bodo župan občine Šmartno ob Paki, Janko Kopušar ter predstavniki pooblaščenega koordinatorja predstavili izvajanje in  pomen projekta za občino Šmartno ob Paki.

Operacija »Celovita oskrba s pitno vodo v Šaleški dolini« je namenjena učinkoviti oskrbi prebivalstva na območju občin Velenje, Šoštanj in Šmartno ob Paki s kakovostno pitno vodo.

Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Kohezijskega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja okoljske in prometne infrastrukture za obdobje 2007–2013, razvojne prioritete Varstvo okolja – področje voda; prednostne usmeritve – Oskrba s pitno vodo.

Prosimo, da vašo udeležbo najkasneje do torka, 22. oktobra 2013, potrdite na e-naslov nika.serdoner@enki.si ali po telefonu na številko  01 620 33 72. Hvala.

Veselimo se srečanja z vami in vas prijazno pozdravljamo!